Tavaszias február eleje után, csontszáraz pampákra, jól időzített hidegfronti betörés 71 km/h-s lökésekkel. Szombat, napsütés, erős szél - köszönjük. Eltörött a lambóm, de sima leérkezésnél, úgyhogy arra jóvolt, hogy utána kipróbáltam vagy még hármat, és legközelebb is ilyet fogok venni.

Gyurka videója: 

A bejegyzés trackback címe:

https://kite-os.blog.hu/api/trackback/id/tr922659562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kitehippi · http://www.kitehippi.hu 2011.02.15. 02:04:05

Nem is kapott még olyan sokat, lehet, hogy hiba lenne még egy ugyanilyen, főleg hogy most már jobban is fogod osztani. Szerintem próbálj ki még egy párat ;)

kite-os 2011.02.25. 10:15:14

@kitehippi: Na kipróbáltam még egy párat. Eddig a Scrub Regolith a favoritom, mivel eszméletlen jó vele a leérkezés, és a bénázásoknál is megbocsájtó, nem tekeri a bokát, térdet, csak simán elenged ... A Szigó féle házi deszka egyébként ugyanezt produkálta, csak a kerék felfüggesztés valahogy alacsonyabb nála, és a kisebb dombocskákon leér a hasa. Viszont maga a lap király, tehát Vele csináltatok újat, és marad a régi felfüggesztés. Ha lesz pénzem, berendelek egy profit, valami nagyobb kerékkel, mint a Pistié, mert nagyon tetszik a rugalmas lap, de ahhoz kell a nagy kerék, hogy ne érjen földig a hasa.

kitehippi · http://www.kitehippi.hu 2011.02.25. 10:25:19

@kite-os: Nah, gratulálok, erről van szó! :) Be kell indítani a Szigó boards-ot is! :) Szép döntés.
süti beállítások módosítása