Elnézést, leléptem külföldre, és csak nagyjából követem az eseményeket ... Április 9 azért csodás kivétel. Balatonoztam családdal, de kite-ot is bedobtam a csomagtartóba. Állati mázli. Őrült nagy buli volt. Szabadiban milliomosék lefalazták a kite-beach camping-et, de így is hatalmas tömeg ostromolta a hullámokat. Két régi kedves ismerőst is ott láttam, akik még tavaly bukkantak. Két Szlovén lányka, akik tavaly az egyikük szülinapját úgy ünnepelték, hogy bevágódtak a kocsiba, és levezettek 500 km-t egy szörfözésért ... 

Na mára csak a szűk parti sáv maradt, meg a kék átöltöző hengerek (iszonyat jól jött így a 17 fokos viharban).

Kite-hippiék frenetique videója itt látható Széplakról beszámolóval: www.kitehippi.hu/blog/2011/05/06/harom-nap-eszaki-szelben (Hála, hogy valaki ebben a szuper kite-os időben a nézőkkel is törődött!)

Dudában ős-buggy-s kiteforce-osok kíséreltek meg sebességrekordot dönteni, és SIKERÜLT!!! Grat!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kite-os.blog.hu/api/trackback/id/tr542891408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kitehippi · http://www.kitehippi.hu 2011.05.09. 23:43:08

Mi az már, hogy "Kite-hippiék"??? :D :D :D :D Kite Hippi ott sem volt! Ő csak egy idióta időutazó haver. Golyórágóból hord nyakláncot, ami állandóan beleragad a nagy loboncába. A bajsza állandóan ragad a kólától, mert csak azt issza, az még mindig Amerika kábítószere szerinte. A csajok viszont imádják, de inkább csak szánalomból. Most éppen azon pörög, hogy hogy csináljon plüss tacskóból kite deszkát, de amúgy nem is tud kite-ozni. Ez Kite Hippi, nem egy kite banda a többi kite banda ellen!
süti beállítások módosítása