Forradalmasított civil szervezkedésből megszületett az első igazi Kite Buggy és Landboard körverseny! Az Egek Ura széllel támogatta meg a szorgos, önzetlen szervezők kiváló munkáját, így megszületett kishazánkban a Kite-buggy és kite-landboard versenysport!

Igazi bóják, egy órás ki-tud-több-kört pályaverseny a buggy-soknak, és 15 perces a landboard-osoknak. Profi filmes beszámoló a kiteforce vezető operatőrétől (wanek):

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kite-os.blog.hu/api/trackback/id/tr402762727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az élet váladéka 2011.03.23. 22:25:51

Évek mentek ,mire ez lett,sokan dolgoztak ,pofáztak ,segítettek ,köztük te is ,nem is kicsit.
Szerintem hálásak is lehetnek érte a kiteforcésok ,publikálva van egy jó dolog .amit én is annak tartok ,nem egy személy munkája ,sokan azonos függőség miatt raktak rá lapot ,és az idő meg is adta .a jó dolgoknak előbb utóbb meg is lesz a jutalmuk ,most lett meg !
A wanek az nem profi szerintem ,csak próbálgat ,
Amit Te csinálsz ,az meg még önzetlenebb !!
süti beállítások módosítása