Hosszú szélcsend után megtörik a jég. Némi szél éri el a Kárpátmedencét dél-keleti irányból, ami ezekben a vírusszaporító őszies időkben a meleg levegő utolsó rúgódzása, mielőtt végleg beköszöntene a rideg hideg. Sógorék most tartják az Osztrák Surf-bajnokságot (Windsurf, Kitesurf, Stand-up-paddle) a Fertő-tavi Podersdorfban.

Lehet indulni a szokásos számokban - freestyle, és pályaversenyek -, valamint lesz egy gyorsasági verseny windsurf-ösök és kite-osok közt! Lássuk a beharangozót:

Az itthoni víziszonnyal és hidegitisz undoritisszel küzdő kite-osoknak meg ott vannak a Landkite gyönyörei. Remélem lesz valami kis beszámolósdi mind Dudáról, mind Pest környékéről! Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kite-os.blog.hu/api/trackback/id/tr442319769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kitehippi · http://www.kitehippi.hu 2010.09.28. 02:39:24

Nagy cumi volt az egész. Még azok jártak a legjobban, akik szárazra mentek.

kite-os 2010.09.28. 08:49:09

Ja, láttam a szélmérőket a neten. Viszont a pénteki gurulás jó volt itt keszin. Aztán a trawe lement balcsira, és szerintem ott volt is szél! Majd kíváncsi leszek mit mond! Meg hátha csinál videót. A Ti velencei képeitek is most készültek?
süti beállítások módosítása