2010 Július 24-25. Balaton

2010.07.26. 13:48

Széplakon és Szabadiban haladó kite-ozásra nyílt lehetőség üvöltő szélben. Akinek ma hétfőn nem fájnak a tenyerei, ujjtövei, az sajnálhatja. Erőtől duzzadtak az ernyők, rohamtempóban fejlődtek az ugrások, manőverek, mozdulatsorok. Ilyen körülményekért sokan százezres utazási költséget sem sajnálnak kiadni, de ezúttal a kite-os heaven házhoz jött. Gyurka rakott össze egy olyan videót, ami szinte azt sugallja, hogy kishazánk elkezd visszazárkózni a nyugati civil kultúráltsághoz ...? De jó lenne. Minden esetre ajánlom ezt a videót az ország imázsával foglalkozó közpénzből fizetett honfitársaink figyelmébe!

... remélem futnak be videók, én is nyomtam pár snittet, főleg vasárnap délután Szabadiban, ahol megint felkerült egy kite a fára ...

 

Az első kiteforce-os HD-s, cseppmentes kamerás remekmű itt látható:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kite-os.blog.hu/api/trackback/id/tr432177186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KGyurka197 2010.07.26. 18:17:10

A cseppmentes tok a végén azért beeresztett egy kis H2O-t, de a kamera túlélte. :-)
süti beállítások módosítása